Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebbbo vaaas FB i Mark. Ko vas tjera da koristite fb
Ni mene, zato i kazem
Ovi sto ona goviori zna svako ziv a sad kao senzacija?!
Puhaljka pištaljke haha Neke se stvari nebi uopste trebale prevoditi na nase jezike
Kontrolisace vas Ministarstvo istine.
Nikaka zvizdačica ona nije . Sve namještaju pošto su shebali prvo sve sa fake demokratije, preko Facebooka sve su pratili . Danas bi sve cenzurirali da niko protiv ovih što vladaju nešto organizira preko Facebooka...ONA ČISTA KHURAVA ŠTO PRIMI PARE DA KAŽE ŠTO SVI ZNAMO...
Nikaka zvizdačica ona nije . Sve namještaju pošto su shebali prvo sve sa fake demokratije, preko Facebooka sve su pratili . Danas bi sve cenzurirali da niko protiv ovih što vladaju nešto organizacije preko Facebooka...OBA ČISTA KHURAVA ŠTO PRIMI PARE DA KAŽE ŠTO SVI ZNAMO...
Facebook je nosilac malih online biznisa u svijetu. Je li ova papanka svjesna koliko ljudi je propalo zbog nje, ostalo bez budućnosti? Zbog njenog tobože zalaganja za nekakvu sigurnost.
Ja sam rahat jer nemam ni Fb ni Instagram profil, uopste mi ne fali, jedino me ovi instagramasi posmatraju kao da sam vanzemaljac :)
Mark Zuckerberg, dzehenemlija.
Samo jos da kaze kako je bila sexsualno zlostavljana i da izda knjigu.
Čim msm mediji ovoliko proprate ovu priču znam da je neka prevara i neki mađioničarski trik koji se dešava ispred naših očiju. Lažni, potureni zviždač.
Koriste je da uvedu vecu cenzuru. Na desetine drugih izadje, bilo ih je par na Veritasu, pa ih mediji ismijavaju ili ne pricaju o njima. Ovu guraju sa razlogom.
Uvijek ima neko ko će svojim briljantnim umom da vidi konspiraciju u svemu. Spasi nas bože od takvih.
Sad su svi antivakseri protiv nje. Facebook je jedini način da se šire dezinformacije
Sve je samo pitanje kontrole sirokih narodnih masa. Prepustiti kontrolu Marku ili vlastima drzava?
Ako je izmedju jednog čovjeka i legalno izabranih predstavnika vlasti, mislim da je izbor jasan.
@nekontamovo trebalo bi da jeste jasno, po tradicionalnom shvatanju svijeta oko nas, drzave, izabrani predstavnici voljom naroda i slicno. Ali vec sa postojanjem medjunarodnih korporacija, to shvatanje svijeta izgleda zastarjelo, a informacija postaje izvor moci. Kud ces vecu moc od licnih informacija korisnika drustvenih mreza, a za sada te informacije cvrsto drzi Mark i uveliko trguje sa njima.
Klasična leftardska opaj dara na zadatku.
de objasni marku da iskljuci pa ukljuci