Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek ce biti ratova koliko god mislili da smo moderni !
@BodljikavoPrase Kao što je rekao Havel, problem su zemlje koje neznaju koje su im granice: gdje počinju a gdje završavaju. Baš kao kod nas Srbija.
Sve dok čovjek nad čovjekom vlada biće rata
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jbt koliko je zadnjih 25-30 godina tehnologija i samo ratovanje uznapredovalo, primjera radi, u ratovima '90-tih si npr zagino od papovke ili ispaljene granate iz tenka ili haubice a danas te pomete lik za džojstikom i idemo dalje..
@Lamonya opet teritorija nije zauzeta dok pjesadija ne udje
Nek je poginuo. Ko ga je tjerao da ide u drugu drzavu ratovati i ubijati. Nije on otisao kod komsija da igra klikera nego da ih ubije.
necu moci spavati veceras
Sto teg napuse,metak ispuse.
Pa izađite iz tuđeg i nikom ništa. Ne kontam glad za tuđom zamljom. Ima li kakav bosanski-srbin ili bosanski-hrvat da nam objasni tu glad
Meni lici na srbina
Nije mi žao agresora,šta će on u Azerbejdžanu!
Prošli smo sve ovo, ne tako davno. Žali Bože života, bolje je 10 godina pregovarati, nego jedan dan ratovati ili izgubiti jedan život. Nije ni ovo ništa drukčije nego kod nas, samo nam se čini.
R.I.P.
poleti za pušku, sigurno ga niko kao sportistu nije tjerao. Otišao na teritoriju druge države kao dobrovoljac.
Još jedan život ugašen zbog gluposti....
Nazalost ovaj rat uzima sve vise zrtava sa obije strane , dok rusi i turci rijesavaju svoje probleme preko njihovih ledza , uvijek je tako , pa i kada su turci pobili armene 1914 opet su ti isti rusi zalozili armence i ostavili ih na cjedilu. Najgore je sto se balkan sve vise pominje u ovim obrazcima , a ludi vucic i vulin podgrijavaju losu atmosferu na sve strane , prvo kazu mali sengen super a onda napadnu hinjski ramu pa dzaferovica .
Ima li ijednog politicara na liniji? Koliko je ministara ili predsjednika poginulo u ratovima dosad? Ako znate zakuhati rat onda bujrum s obicnim narodom u prve redove.
E moj jarane zasta zivot dade.Za pokusaj pravljenja drzave, na tudjoj zemlji.Pa to rijetko gdje uspije.
Koliko je samo naporno vježbao, trudio se, znojio i vježbao da bi postao šampion. I onda ode tamo i zijani život, nizašta. Tijelo gromada a mozak kao kliker.
Fina vijest....nad Armenima treba počinit ono što su Turci počinili prije 100 godina.......zauvijek riješit armensko okupacijsko pitanje
@RBiHsereRSiHB1010x Sine, ti si bolestan. Neko bi te hitno trebao odvesti psihijatru!
Pravoslavne kuroslavne treba odvest na psihijatriju...........oni otimaju tuđu zemlju