Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipican minderlija, lijepo se ozenio i sada preko SDA do BH Telekoma ili kakve poslanicke pozicije, vremena na pretek za kahve i ahbabe, a sve uz selame, djume i bradice, te uz veliku ljubav prema BiH.
@gringo: Momak je sportski uspjesan, ko je tebi kriv sto si kivan na sve i svakog. Sto se tice vjeroispovijesti, momak ima pravo da se moli Bogu kojem on hoce, gdje hoce i kad god mu je to volja. A vremena za kahve i ahbabe nema jer je rijec o vrhunskom sportisti.
@CikaFajer: Po cemu si ti glupsone zasluzio bilo kakvo priznanje? Na koji si ti nacin predstavio BIH na medjunarodnoj sceni? Kroz kakav uspjeh?
Inace je jaka konkurencija na mitingu u Zenici hej tugo
Covjek je jedini u historiji ove zemlje osvojio medalju na SP u atletici. Ali očigledno klixovcima to nije bitno jer je problem što je čovjek musliman.
Pustio ga abedin vidilo se zadnjih 100 metara da nije zelio ni da pokusa da ugrozi amela
za prvo mjesto dobio je pun tank goriva na hifama dzabni iftar kod dzananovica (da sjedi za stolom sa Dzaferovicem i onim celom Pivicem) hahahahaha
BIH SPORTSKA LEGENDA
ahahahhahhhhhahahahhahahahhahahahhah
a konkurencije božeee
bravo, strasna konkurencija.
Svaka cast Tuki, mada je Naser mnogo brzi kad treba da se bezi! Zna on kad je bezao 90 ih godina proslog veka :)
gledao sam ga uzivo covjek je ZVIJER
sretno mu bilino polje kao i 🐉
Prednost mu je što je priviknut na toksični zenički zrak.