Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zatucanost je čudna kategorija. evorpps je bila zatucana za arape, pa se onda okrenulo. česi su bili jedna od najjačih industrijskih zemalja a mi zatucani, pa se preokrenulo, pa se opet preokrenulo. česi se vratiše na svoje a balkan se vrati na svoje.
Ameri su izvalili brdo novca u Afganistan, afganistanske korumpirane vodje, političari, oficiri, vojska novac su spich_kali a dobar dio je završio u privatnim džepovima. Nije niti čudo što su digli ruke od tih afganistanskih debila koji su postali vreća bez dna, naš narod veli 'ne pravi se od g_o_v_a_n_a pita' a nešto mi baš poznata ova afganistanska priča, tako je završavao novac i u BiH...
❤Najfinije je u kuci❤
Daj narodu Hljeba i igara. Kruha i igara (latinski: panem et circenses, doslovno: "kruha i cirkusa") je popularna metafora za metode kojima neka vlast osigurava podršku stanovništva tako što obilno zadovoljava njegove kratkoročne interese i nevažne potrebe, a nauštrb dugoročnih interesa, odnosno da bi mu skrenula pažnju s daleko važnijih problema. DANAS JE TO OCHIGLEDNO ISTINA
Ne trči pred rudu i sačekaj dok vidiš kako će se ponašati.
Može da nosi zastavu, ali po kuhinji.
zatucani evropljani smaraju o pravima zena
Moze amerika i svijet donijeti sa sobom milion demokratija, ali mentalna evolucija i drustveni poredak su neizbjezni za napredak... ne tako davno crnci su bili robovi i sjedili u busu na zadnjim sjedistima tamo kod onih koji nas danas uce demokratiji!
ovo je sve šuplja. idu li sportisti irana, saudijske arabije, emirata ... na olimpijske igre. idu. ima li žena iz tih zemalja na olimpijskim igrama. ima. jesu li to islamske zemlje. jesu. u čemu je problem ?
Problem je u pravu izbora, da li želiš nešto raditi ili ne, ili da li ti je to nametnuo.
Ne boj se, drzaces ti varta zastavu uskoro da i bosnje nesto osvoje na olimpijskim igrama 😂😂😂😂
Nećeš, sigurno. A vjerovatno ćeš biti kažnjena zbog nemorala.
Dusa draga....
@bullevar Prskaju li ti buugari tu tvoju škrbavu labrnjuu ??? Obrisi se I dodji da ti uvalimo fessliju besplatno, placamo ti povratnu kartu sa BIH Airlinisom I gratis mineralna voda Knjaz Milos da operes şşupak.
Sami ste je ostavili. Da je da vi zivite fino a drugi da vam cuva dupe.
Ne, Vojskovodje koji vjere koriste za neki svoj cilj vidjenja uredjenja .To postaje vec predmet diskusije u Muslimanskom svjetu gdje Vjera treba da bude iskljucivo Posvecena Vjernicima a nikako politici i nesmije biti Zloupotrebljena.Dali ce iko smoci snage da ovo drustvo koje je vec nekolko decenija u ratu bude transformisano u neko sekularno drustvo u kojem ce svi imati mjesta da Uce ....Uciti znaci .....biti ucen u svakom segmentu ..
Nece, jer je lakse slijepo vjerovati u bajke nego mucnuti glavom
serijat je od Allaha i oko nekih stvari nema polemike. Politizirat mozes je li prece da se put gradi prema gorazdu ili travniku, ali ne mozes politizirat kako ce se kaznjavati ubice, kradljivci, silovatelji, mogu li raditi kladionice,kasina,itd..