Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka im čast, to su pravi sportaši. I baš je super što su se ogledali na 100m, onako za raju (iako je sigurno bilo i nekih honorara). Ko zna šta bi bilo da se Duplantis posvetio ovoj disciplini, čovjek je brži od našeg nacionalnog rekorda koji iznosi 10:42 (računajući rezultate od proglašenja samostalnosti BiH, ima jedan stari rezultat 10:20 iz 1983.).
Duge noge, za trčanje, duge noge za igranje...
Duplantis je genije. Centimetar po centimatar obara rekord, a svaki put dobije 100.000USD kad obori. A kad preskoči ima lufta bar 10cm ispod
Stara fora od Sergeja Bubke.
tako je i Isimbaeva radila prije 10ak godina. Ko zna koliko je mogla skociti da nije isla po 1cm.
razlika između 10.37 i 10.08 je oooogrooomna. to je otprilike 3m...
Klixu je to sve isto
dogovorili se da ga ovaj pusti
Nadrealan lik. Svaka cast
kakav je ovaj igracina bio henrik larson.
A sad s 50 oborio rekord na 100m.
Nije to isti čovjek
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nevjerovatan lik