Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo sampioni u ispijanju kafa, u šiši, u prdoklacenju, rostoranju, i svim drugim ne sportskim disciplinama
za narod kojem je bitno ucestvovati, narod koji se zali da nema uslova, i kojem je najbitnije da ne puca nemamo sta traziti na oi
Alfred je išla u školu i trenirana od najboljih svjetskih trenera u Jamajci.Znači,ona je samo uzela državljanstvo,ali je Jamajka odgovorna za njen uspjeh.
Kod nas vazda: bitno je ucestvovati :)
Nek je vala onu infouenserku razgulila svaka joj čast
Lana da je sa 15/16 godina otisla u Ameriku na neku od prep škola sada bi osvojila barren bronzu.
Jedno od najljepsih otoka na svijetu
Njihov glavni grad je velicine naseg, recimo, Donjeg Vakufa.
Moze se, gospodo...
Zadnji put Nedzad Fazlija upuco pomocnog trenera pored staze
Mene stid nas.
Mene nije. Pocni trenirati nesto i donesi medalju, nemoj samo kukati i traziti da neko drugi ispuni tvoju zadovoljstinu.
Zar nismo mogli par ljudi obučiti u gadjanju puškom ili iz pištolja tu ti ne treba ni neki talenat a još manje genetika samo malo želje za medaljom!
Nedžada Fazliju smo obucavali 20godina i 5 puta slali na olimpijske igre. Džeba kad nemamo talenta za svjetski sport i et sta da se radi. Kosovo ima dvije zlatne medalje od dva nastupa na olimpijskim igrama
180 000 stanovnika vs 3 700 000. i nema nit jedan olimpiski sport da smo uzeli barem bronzu.
1 800 000
Ima nas 2 miliona u BiH, ali nas ima još 8 miliona u dijaspori. Sa 10 miliona bi trebali imati bar 2-3 medalje na svakoj olimpijadi.
Bitno je naglasit da je sprint poseban sport gdje je genetika najvaznija, dzaba ti da se trudis vise od ikoga na svijetu imas 50 najboljih trenera i milioni maraka od drzave ako nemas genetiku gotov si
nije ko hrvanje, gimnastika itd
U sprintu na 100 i 200 metara bijelci nemaju šta da traže zbog strukture mišića..Prosto crnci su genetski eksplozivniji, već na dužim relacijama bijelci imaju više šanse jer sve što je duža relacija izdržljivost dolazi do izražaja a ne samo eksplozivnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I onda nasi kazu nemaju uslove...
Hoce li i ova biti "ovaj", jer je usa ostala bez ocekivanog zlata?