Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav shupa*ki clanak hahaha
odlicna vijest nije necije lose
Mozda pogine jos koji favorit, nebi bilo lose?
Treba predložiti MOK-u da ovaj sajt dobije nagradu za humanost i fair play za ovu godinu.
Nije odlična vijest ako je neko bolestan i povrijedjen..
Jos da ostalih 10 fqvorita otkaze mozemo se nadati bronzi
Prvu ikada Olimpijsku medalju BiH uzima u plivanju ako Bog da. Respekt Tuki ali odgadjanjem OI prosle god. je prakticki oduzeta medalja njemu a sada god. poslije i god. cine svoje a i zena :)
znaci jos ovih 5,6 favorita ispred tuke da polomi vrat,nogu,kuk,upucaju ga u koleno i tuka mozda konacno donese opstenarodno veselje musli narodu ako ona mala pudar ne uzme medalju ali ona je hrvatica i postujem sto pliva za bh ali realno brze bi napredovala u hrv.mi srbi imali smo cavica,nadju higl itd ali hrv u plivanju su bolji
odlicna vijest,zavrsit ce 6.
Mala ispravka, rekord je oborio Ratko Mladic 1995 kada je naletio na diverzantski vod 5. Korpusa u Operaciji Sana i pobjegao u Prijedor glumeci da je ranjen
Pametan covjek nema sta da trazi poslije 9 napolju. Svirkasi, nehljebari i prosjecni krezavi Bosanci se dive popustanju mjera jer ce moci raditi ono za sta su genetski predodredjeni - besposlicarenje.
da mi je znati od čega bolujes pa pises ovako debilne komentare
Rudisha inace rodom iz okolike Kalinovika hahaha