Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je on polio benzinom i nju i sebe pa zapalio da umru zajedno. Sticem utisak da je bio ocjan.
'Moja il ničija,' klasični sindrom poljuljanog ponosa
stop femicidu psihopateee
Slazem se, a kako se zove lagano ubijanje muskaraca od strane zena? Psihicko nasilje, gdje garantujem da je 99 posto muskaraca izlozeno tom vidu zlostavljanja. Konstantni pritiska, stres, svadje dovode do kardiovaskularnih bolesti. STOP FEMICIDU I STOP PSIHICKOM ZLOSTAVLJANJU MUSKARACA
Femicid je najsmjesnija agenda, uopste povlaciti liniju izmedj ljudskog zivota zavisno od spola je nebulozno. Da ne pricam da statisticki 10 puta su vece stope "HOMICIDA" (ako cemo tako nazvati ubijanje osoba muskog spola). Woke agenda je dobar filter za glupost.
Šteta što je umro brzo