Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suzava se krug zemalja bez medalje
Sve zemlje članice EU imaju medalju na OI.
Kako je krenulo uskoro će nas navoditi kao jedinu zemlju bez medalje. Al smo zlatna medalja za drugima držati predavanja i pametovanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi ne idu nam sportovi od ruke sta je tu problem... Sta ste svi navalili na sport ima drugih stvari gdje dominiramo. Najjaci smo u zvijezdama granda, najaci smo na tapkanju u lajvovima ima pozitivnih stvari
Vera, rad, trud, nepokolebljivost, plan u smislu strategije, program u smislu taktike, znanje... Sve ono što Šnjokice u 18poosto nemaju.
sto je najjace/najgore imamo bruku talenata ali isti nemaju dovoljno podrske ni prostora za napredak, Lana Pudar bi jos bolja bila da ima sve potrebne resurse.. Trcanje i ostale discipline na stazi se i mogu bez odlicnih uslova. Cesto je ona "kakva drzava takav sport" surova istina.
Svaka cast!
Da, ali Dominika nema Bakira, Mile i Dine kifle, lakše im je, oni ih ne sapliću u životu kao nas
Da ima troskog izmedju nargile, cevabdzince i kafića to bi bila naša dominacija
kad pojedini pocnu da trune i pravdaju "nema uslova"...ima uslova,nema talenata ocito a ima i do mentaliteta..ovim pojedinim tipa tzv bacaca kugle pezera,jedini je cilj da ispuni normu,ode na olimpijadu,gujca vidi puta,malo se od sponzora ocese,malo fotka...a borba za medalju,to nije u prvom planu..ko ce ba trenirati za to
Potpuno se slazem.
Zvijezde Granda su Vucicev projekat da bosanci izgube mržnju prema srbiji stim što uvijek bosanci pobjeđuju. Prije 10-15god srbija je bila bauk a danas bosanci gledaju sve srbijanske medije iako srbija jos uvijek ne priznaje genocid i jos intenzivnije nam napada na državu
Čestitamo na osvojenoj medalji sa pjesmom od Galije od Oluje do Oluje. Ništa Bebek samo Galija
naš sport je piva, meza, trač i dobri goozovi kad prođu
aLi Mi nEmaMo uSloVe zA TreNiNg
Kod nas se jedu cevapi, meso se rostilja, kahve ispijaju, nargila pusi itd Mi smo antisportska nacija.
Nase troskokasice su po Instagramu i TikToku.Troskokakocu tamo.
Treba uvesti disciplinu cuclanje nargile.Tu ne bi imali konkurencije.
Mi čekamo da Zvezde Granda postanu Olimpijska disciplina.
Mi da imamo i populaciju od 20 miliona ne bi nikad ništa osvojili....
Jel to BiH kao previše velika i brojna.isto može se reći da BiH ima stanovnika koliko jedna Istambuska opstina. Čemu to ponizavanhe nekoga?
Nije cilj ponižavanje već suočavanje sa realnošću te smanjivanje broja izgovora
Naučeni smo da smo zadovoljni i ponosni sa skromnim dostignućima. Uspjeh nam je 7., 8. i 15. mjesto. Zašto ne biti iskren i reći da je naša glavna uzdanica na Olimpijadi, Lana Pudar, doživjela neuspjeh i da je razočarala? Svaka joj čast za sve uspjehe do sad, ali to ne znači da joj trebamo čestitati na lošim rezultatima i zadovoljiti se samo time što je učestvovala.
ko te ba pita, zena se dala u sport, zivi to, daje sve od sebe, treba da je primjer drugima, sta koga briga jesi li ti zadovoljan ili nezadovoljan, da je bogda vise Lana, ovo sve ostalo sektasi i bacaci graha, to se kod nas uzgaja s koljena na koljeno...