Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj rođen 4 godine poslije smrti njegove majke hahahahajaja
Čovjek nije spomenuo da bi Edin igrao u Zvezdi,rekao je da je Zvezda kupila napadača iz turske lige koji nije bio interesantan ni Galati ni Feneru ni Bešiktašu,i da je Fener umjesto da kupi tog igrača kojeg je kupila Zvezda ponudio jednom igraču koji je na zalasku karijere ugovor,u ovom slučaju Džeki...govori o pogrešnoj transfer politici Zvezde a ne o tome gdje bi Edin igrao
Ko je taj da ga stavlja u istu rečenicu sa Dijamantom?
Papci treba vam prevodioc ili šta,Rade legenda svaka na mjestu
Bez veze komentar i nebitan komentator. Drugo nije Dzeko uopste ista liga kao ovi igraci koje spominje. Pa njemu belgijski reprezentativac rezerva. Lukaku bio rezerva. Svasta pisu
Procita li iko tekst i shvati o cemu se radi i sta je Rade rekao...kakav Dzeko i Zvezda...citaj malo,obrazuj se,ne samo Tik Tok i nargila bar.
Sta je pisac htio da kaze. Vjerovatno da su uzalud bacili pare, obzirom da je Fener radio izabrao Dzeku sa 37, jer je na boljem nivou od ovog anonimusa
Ja koliko znam, Edin Džeko nikad ali baš nikad ne bi mogao da igra u Crvenoj Zvezdi jer Delije ne dozvoljavaju da jedan Bosanac musliman više ikad tamo igra.'' Oni su se borili za to, bre''. Šovinistička bagra. Ne treba ih žaliti. Ćibe !
a i Dzeko nema potrebe, niti bi htio da igra za Crvenu Zvijezdu, vjerovatno bi prije odabrao Hajduk, ali tamo u 50tim, ako mu se bude igralo.
Bogdanovic je osrednji poznavalac nogometa, ni blizu recimo, Ranka Stojica koji na Areni komentira Ligu prvaka. O hrvatskim komentatorima da ne govorimo. Od njih, samo slusajuci ih, mogu uciti svi BiH treneri.
Kanga po papirima sa 12 godina igrao za seniore.
Koliko moraš biti glup i ovo izjavit. Đžeko svjetsko ime već godinama u napadu. Pa ljudi ga isplatili za mjesec od sponzora. Smijali smo se Ronaldu za Saudiju, frajer lagano napravi po svim statistikama naj gledaniju ligu zajedno sa Englezima...
Čitaj pažljivo i uključi mozak. Rade je rekao da Fenerbahče uzima igrača od 37 koji je igrao za Romu a ne igrača iz Turske lige koji je 10 god mlađi. Da je taj nešto vrijedio uzeo bi ga neki jači turski klub i nebi došao u Zvezdu. Šta je sa mozgom ?
Tko god uzme Radu da komentira EURO 2024. napravio je pun pogodak.