Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali u chemu, u chemu kod nas lezhi ta sprega kick boxa, vjere i kriminala?!
Momcina na zemlji u treningu a ne ko onaj brko mali nije ni kreno odmah se ufuro da je flojd ... Ahmed kralj
Dobi po usima u svom gradu od onog a po gradu hoda ko da ga je osvojio
samo mi je zao sto je Kickboks propao kao sport.
Nek' u red stanu prvo komentatori sa klixa i drugih poluportala koji vreću udarili nisu u svom životu.
Ovo je najbolje trenutno što Bosna i Hercegovina ima nadam se da ćemo znati cijeniti, takmičiti se u ONE organizaciji koja je rame uz rame sa UFC što se tiče profesionalnosti nije mala stvar.
nigdje nisam cuo da je prozvao jon jonesa, miocica, pereiru, alkalaeva itd itd prozvao je mozda lokalne i regionalne teskase koji se bore za neke šnj organizacije
Aspinala
Jos jedan pravi musliman
Samo ti izazivaj sudbinu momcino
Ako je o njemu rijec a nisam 100% siguran kad su isli u Italiju na turnir pa nisu imali ni za gorivo, hotel, hranu, fakticki sve im ljudi platili i sad mec izmedju svjetskog prvak italijana i njega, kaze dogovor bio necemo ici punom snagom ali talijan ubi, kaze meni trener poravnaj ga i ja ga poravnam, ludilo..
A za uspjehe u sportu svaka mu cast, trud, trening, odricanja=uspijeh!
Tako je i mcGregor bio nadmen pa dobi porciju
McGregor je pravio hype zbog para