Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Aleksandra, BIH te voli!
HAJMOOOOOOO
Bravo Aleksandra!
goUser........509 ta se historija zasniva na lažima. Šta je ovdje govor mržnje.
Nema sta izgubiti,neka ne razmislja o repasazu i moze dobiti bez problema.Ovdje psiha dobija
Ne mogu da vjerujem koliko jadnih pacenickih komentara ovdje vidim. Cura je negdje prošla i predstavlja svoju državu i to je bitno. Zašto ako vam je nacionalnost toliko bitna nije BL stala uz nju nego nosi grb Kantona Sarajevo na ruci
Znam da je off topic ali žene prikazivati u svom elementu, u sportu kojim se bavi npr. ili nekom poslu u kojem rastura je daleko više sexy i afirmativnije, i za posmatrača i za samu ženu, nego obnaženo tijelo lišeno ikakve emocije ili karaktera.. Aleksandri sve najbolje..
O čemu ti pričaš buraz ? Zar se treba žena kroz sve gledati na takav način ?
Ima vas kojima nit' je šta jasno, nit' šta razumijete, važno je komentirati, pa ako pogodite temu dobro i jest. Pročitaj šta si napisao: "zar se treba žena kroz sve gledati na takav način?" Kroz šta (sve?) i koji (takav?) način? Lijepa matematika...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Abd da uzme medalju pa da bude doček u BL
Mislim da će ukoliko osvoji medalju i za nju i za Lanu akoBogda biti doček u Sarajevu ;)
Aj da se kladimo da neće za ovu biti u Sarajevu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Srpkinjo nasa. Radujte se i vi, i vi ste Srbi
Neka jednom dan započne s lijepim vijestima. Još da Lana izbori finale i napadne medalju. Svaka čast i puno sreće u nastavku!
Čudilo bi me da je Fatima
Aferim.
podrška i sve je ok znači puna podrška za ove što su otišli,al kako nas nije stid poslat 5 olimpijaca pa ovo sve treba ponovo iz temelja pravit.
Koliko se ulaze u sport, 5 je i mnogo!
Prva zlatna abg
Ova ako ne uzme medalju nece niko
Svaka čast Larisa,ali što kasni prijenos,pogledam na hrt već počela borba,a onda pogledam bhrt one dolaze,opet pogledam na hrt 2 minute borbe,a na bhrt 1:29.
ako imate HBO tamo mozete birati koji sport, koju kameru uzivo da gledate
Aleksandra
Čestitke i svako dobro
Bravo! Srecno