Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi regularan posao i imaj mjesecnu platu.
Ne bi onda imala vremena za instagram i pMaterine ko i ove koje u nju gledaju i njoj slicne 🐐
Nije luda kao i ti da skapava
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Probaj onlyfans
mlada imam ia 2 hektara kod zavidovica, kucu na tri sprata i vocnjak daje 8 tona sljive, samo trazim dvoje diece od tebe
O tugo jesenja...
Umjesto da se žališ nađi poso ženo.
dodji u zadrugu u pauzama taman da radiš ko security. cujem traže žene posto su u zadnje vrijeme posebno aktivne ženske učesnice sa svadjama
Skup je kako mi kazemo ceif u SAD i zavisi kakvi su ti standardi mala..
Jesi ti pročitao članak uopšte
Mirise na novac
Idi radi ko te jeb*
Ismijavanje sa sergijom, prostitucijom. "Kvrgava si, dlakava, snimaj pornjavu..." I da se izjašnjavam kao Bošnjak? Taj film, Allaha mi, nećete više nikad gledat. Definitivno ne pripadam ovom društvu, vjerujem da ima još dosta ljudi koji bi se složili sa mnom. Mislim da imam dužnost prema svom intelektu da napustim ovakvu zajednicu, nadam se da ću u tome i uspjetu, ako Bog da.
Ako ti bošnjaštvo ovisi o klixovim komentarima onda budi Englez ili Francuz...ili se bar pravi da jesi. Tako je bolje i za Bošnjake.
E čuj Borkinja
Izgleda da se lose udala.
pisam vam se na feministicka sranja cuj borkinja mrs otac vas je o
Po komentarima se da zaključiti da je internet stigao u Zavidoviće, ali Bukvar još nije.
Pratim onako UFC i nisam čuo za nju. Ne pratim nešto žene, doduše. Inače, poznato je da UFC borci imaju najgori položaj od svih većih sportskih kolektiva, kad se gleda koliki udio od prihoda kolektiva (UFC) ide na plate sportaša.
Dođi daću ti ja 50 dolara
Snimaj pornjavu.
kad citas ove komentare tacno mozes vidjeti ko je za psihijatrije
Večina