Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za danas su objavljene 3 analize utrka konja sa koeficijentima (2,10 / 3,20 / 3,50) na jedinom portalu u regiji sa vijestima vezanim uz utrke konja! https://www.utrkekonja.com/tipovi/1562321_besplatni-tipovi-za-24-studeni-2023
DA MU ALLAH DRAGI POMOGNE
Pomozi ti s donacijom pusti te rečenice
Da izadje na dobro inshallah
Hajmo ljudi. Ovdje je hair/dobro oba svijeta, pomoći. Sretno mali paša i da nam s Božijom pomoći brzo ozdraviš.
Čitajući ove komentare i znajući iz ličnog iskustva u meni se probudi nada da mi nismo toliko zaglibili u mržnju, nacionalizam i bezdušje.... Sve ono zbog čega se prepucavamo i vrijeđamo padne u drugi plan kada se pojavi ovakva vijest i onda smo složni. Želim od sveg srca malenom borcu ozdravljenje i da sva djeca u svijetu budu zdrava i bezbrižna.
Brz oporavak Omi,dajte humanitarni broj da svi zovemo,jedna kafa manje danas
Ovo je bokser, a ne Redžović cirkusant.
Brz oporavak sunce drago. Ne sumnjam da ce se novac skupiti.
Uhh, bem ti život... :(