Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma cura ima damu . Sta je boli qrac sta ljudi govore
Opet gledamo nasilje nad zenama na OI
Ne. Gledamo rodnu ravnopravnost.
Koju rodnu ravnopravnost, muskarci se takmoce i pobjedjuju u obje kategorije :)
Pravda za Lin Yu Ting i Anu Brnabic
Olimpijski savez je kriv nije ovaj kiborg
Hajmo Julija sad je / ga pregazi u finalu i to nokautom please
Ima li ijedna ženska u ženskom boksu?
Sta vam je ba, sta ste nalozili. Eto kod nas nikad niste vidjeli zenskonda izgleda kao musko ili nazalost obratno. De ba malo izvalite se iz kanala u kome ste.
Uskoro će trans osobe biti u svim sportovima, ovo je samo šarada da narod pomisli kako su oni protiv, woke trans agenda je izuzetno jaka.
Prelijepa
Sve one bokserke koje izgube i onda pokazuju X bi trebalo suspendivati na najmanje pet godina. To je apsolutno nesportsko ponašanje i nedostatak poštovanja prema protivniku, ja bih im lično dao doživotnu suspenziju.
Ma jok nije muško, prava žena
Ne kontam čemu hormonski testovi, ako žena dole nema pimpek, i nije bila na operaciji promjene spola, ona je žena i kraj priče
Otkud znas da nije imala pimpek, jedini pravi test je 2 X hromosoma za zensko, 1 Y hromosom ako je musko
Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Bokser Lin Yu-Ting
Pišonja i .... još jedan pišonja.
Slatka je.