Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chat nije u stanju da igra šah a kamol da simulira boks
A idiota, mike bi njega isuto ko vrecu u 3 runde
Prošlo je njegovo s vihorom. Može tući lika u avionu
mozda je Tyson izgubio od Evandera i Lenoxa,koji su fizicki i tehnicki savrseni borci,ali....Mike je bio fenomen,sa visinom od 175 cm,neprirodan teskas,fizika,brzina i nevjerovatna eksplozivnost. Da bi takav bokser opstao,mora trenirati non stop. On to nije radio od 88 godine. izdrzao je 3 godine,nakon toga poraz i onda 4 godine zatvora. Tako da porazi od Lewisa i Holyfielda,su bili u vremenu daleko od Mikovog najboljeg perioda. Sigurno da su se borili ranije,skor ne bi bio 0-3.
Lažni cigo bi izdržao najviše do treće runde!
Ubio bi Mike prohu u njemu
Jašta bi, veliki poznavaoče sporta. Biti dobar u jednoj eri sporta ne znači doživotno biti broj 1.
Drag mi je Cigo FURY ali ne bi imao šansi sa Tysonom pusti kompjuter !!
Mike Tyson bi ubio brašno u ovom cigi
ovim tekstom neko se vjerovatno sali kakv fury lik je jedna gomila govana sa stomačinom ja nez kakve on ima poteze u boksu osim sto je grmalj
fury je doktor i sa stomacinom 😉
Tajson je otac ovog sporta,ne racunajuci Muhahamed Ali-ja
Kako ne računajući, ili je otac ili nije? Samo jedan može bit najbolji
mensur peljto pobjedio
A možda je i potpuno drugačije.