Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momcino, Bosna je ponosna sto te ima
Dijaspora je ponosna sto ga ima, Bosna manje vise
bravo momce.
Erko gigante,gazijo Bosanska,Bosna je ponosna lave
A jaadnooo
Primjer pravog patriote i ambasadora, svaka mu cast.
svaka cast momcino, volimo te!!!
Aferim. Dragi Bog ti olakšao dalji put u karijeri i životu.
Aferim! Samo da je jos zapjevao Jedna si jedina :)
uzas od komentara
svaka cast za Erka, koji zivi U Belgiji i nudli su mu ogromene pare da bi se borio pod niho zatavom odbio je, i evo dokel moma dodje, ponos Bosne !!!!
Nije bas istina da su mu nudili ogromne pare da za be izade. Nidze veze ne izmisljajtr supljake
bravo momčino
Sta reči? Bravo Bosanac!
Cestitke momčino i svaka čast na pojasu. Nas ponos.
Bravo
Mashallah
Cestitam majstore, pravi patriota prije svega, za primjer svima, samo tako nastavi, ima nas hvala Bogu koji te razumiju i podrzavaju...
Srce lavovsko, bosansko, bravo brateee
Bravo Erko, veći i iskreniji patriota od ovih domaćih profitera-kvazipatriota-stranačkih uhljeba, vjernika na baterije, sa onim fotošopiranim ćelkama na izbornim plakatima.