Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valjda ce i sjedenje turski, nargila i laprdanje jezikom jednog dana biti olimpijski sport...
Aferim djevojko. Masala.
Srbadija na duplim Fikrinim ventilatorima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nase djevojke i zene ce osvojiti sva zlata kad bude olimpijska disciplina ispijanje kahve uz desetak cigareta i jedenje bureka, te najvaznija disciplina tracanje familije, komsiluka i kolega.
Kao što će "naši muškarci" osvojiti sva zlata kad bude olimpijska disciplina ispijanje gajbe piva po osobi za pola sata, pušenje nargile 24/7 i najvažnija disciplina šovinizam i ponižavanje jer bolje od toga ne znaju, zbog nezadovoljstva samim sobom.
Gëzuar!
Albanci su sportski narod, briljiraju u svim sportovima, a pogotovo naša braća iz Republike Kosova!
Pa kosovo nije mala zemlja izasla iz rata
Da li prćo i ove medalje računa u srpske 😳?
ljudi su vrijedni i rade, rade na svakom polju, i ne kukaju i očekuju pomoć kao neki
krenulo je mashAllah ☝️
BRAVO ZA SRBIJU , JOŠ JEDNA MEDALJA ZA TAKMIČARE IZ SRPSKE POKRAJINE KIM
Čestitke bratskoj Republici Kosovo.
Albanija nikada ni jednu medalju nije osvojila na Olimpijskim igrama kao i BiH, ali zato Kosovo rastura odnosno medalje im donose kosovske katolkinje. Da Kosovo ovisi o muslimanima još bi uvijek nula medalja imali. Malobrojni ponosni Albanci katolici koje Osmanlije nisu islamizirale i koji su sačuvali svoju vjeru su zlata vrijedni.
uff teska slika pacijenta .... pravac psihijatrija
Bole surove činjenice. Albanija i BiH nemaju olimpijske medalje, jedine među europskim zemljama i imaju još nešto zajedničko, veliku prisutnost islama.
Kosovo do tokija
Sreca im je pa nemaju Branimira Crnogorca
Najveca glupost je poredjenje medalja na OI. Sve su to individualne nagrade, samo se kod nas bosanac, srbin i hrvat raspravljaju a vecinom takvi imaju po 100kg i treba im minuta da istrce 100m. Ako Lana ili Tuka osvoje medalju, to nije uspjeh nacije nego iskljucivo uspjeh jedne osobe. Isto vazi i za ostale zemlje.
Cestitke🤗
Republika Kosovo od danas se mora obavezno pisati s velikim slovom i ustat na njen spomen svako negiranje Kosova u zatvor.