Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je Ilic, ali Fabjan je dokazao da moze sa najjacim i mislim da ovdje prolazi lagano. Spahovicu svakako sport nije zanimanje nego kriminal.
gledam ove intervjue od Tome, sportista od galve do pete, bar takav utisak odaje, nema straha u borbi,hrvanje i skoro sve oko toga na ufc visini ako se moze tako reći, bokserska vjestina i karataška vrlo skromono, ali ima prostora da se na tome poradi, šteta za gluposti iz mladosti teško je to poslije svega popraviti ali nije tako loš tip kako ga mnogi pljuju, jer ne znam ko je ubijeni i šta je razlog, ali na kraju naš je kakav god je i nek se popravlja,katarza
Dobro ba Tomo skontali smo da si ti
Fabijan je neartikulisan borac, sa puno tehničkih nedostataka, više liči na uličnog fajtera, ali teška ruka, tvrd glava,mentalno jak, bez ikakvog straha, zabavan i prije, za vrijeme i poslije borbe, ipak u prozivkama, a to volio jedan dio publike,uljudan, sa druge strane Ilić dobar stend ap, atraktivan, dobre figure, loš u parteru, kulturan, u dijalogu, sve to obećava zanimljivu i neizvjesnu borbu, pola-pola, sve u svemu obbojica pozitiva, neka pobijedi bolji
Spahoviću svaka čast ! Barbir je jako nezgodan još je podcijenjen, prozivaju ga a niko neće sa njim da se bori, vadiona im je da je neisplativo što je naravno šuplja lik im se nudi na tacni.Za Fabjana mislim, kada je onako Darka bacio 2 puta u nokdaun u sred Beograda pa sad uništio De Castra, uz dužno poštovanje prema Ilićevoj karijeri, Fabjana će proći kroz njega.
Kako viši nivo? Primaju borce osudjivane ubice? Ako je to dizanje nivoa, onda u redu...
Konačno je Tomo došao pameti da pređe u nižu kategoriju!
Sretno Fabjane
Gledaj glava, bas za djecijih crtica u 7h ujutru
Tomo docekuje sve na glavu.
Fabjan prolazi sto posto, ovo sa Jotkom ce biti top :)
puno srece i pobjede zelim Fabjanu i Spahovicu