Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije Mjbamed Ali - Foreman meča najbolji meč. Boks se vratio nakon što su ga braća Kličko uništili.
E neznalico. Nisi izgleda nikada gledao boks. Koja glupa izjava. Gdje je period Taysona? Jesil.gledao borbu protiv Spinksa? Vjetovatno si rodjen posle 2000 godine
Edo..zato sto valja gluposti. Mozda je vidio mec Foreman Ali ali nije gledao nista vise. Pogledaj te full meceve Mike Tysona od pocetka i u taj period se vratite.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ubio ga Fury ko mraz paprike.
Gipsy king je definitvno kralj teške kategoerije. Fury, covjek od 130 kg, bez problema može izdržat 12 rundi, pa čovjek je izgledao u 10 rundi kao da tek počinje borba. Pored toga, inteligentan i tehnički potkovan borac. Njega Usik nit bi mogao izmorit, nit na tehniku uzet, pa nije Fury ni AJ ni Wilder da leti ko muha bez glave. On i Usik bi bio potpuno drugaciji me, vjerovatno puno dosadniji, bez KO-a. Nešto poput Klička u drugoj predkraj karijere.
Wilder je tehnički jedan od lošijih teškaša u zadnjih 30 godina. Čovjek maše rukama nepravilno to je čudo. Kroše otvorenom šakom, zamahuje rukom odozgo kao da čekićom udara. Prvi teškaš koji je tehnički iole potkovaniji od wildera, napravit će probleme Furyiju. Al je lik simpa nema sta.
Jao na njega bi moralo 39 predzgradića iz Švrakinog da naleti da bi mu oteli nešto
Meni ovo bezveze, moju generaciju je navadio Iron Mike na pravi boks. Nekakvi su mi spori, nezgrapni, previse lajavi u vrijeme Mike-a nije bilo puno pametovanja nego covjek razbuca boga u tebi u jednoj rundi
Ima li gdje repriza da gledam danas?
Vreće govana od boksera,u ono doba Tayson i Lenox i Evander ,bi prošli kroz njih
Ovo je muško, a ne oni vitki fitness treneri!
Novac piše pravila igre,.. novac diktira sve. Na kraju će nas unistiti. Na dobrom je putu.
Frajer šmkao koku, pauzirao malo, rekao NEĆU VIŠE STARE MI, i kao da ništa nije bilo 😳
znaci nista od one probas jednom gotovo, pa sta nas lazu citavo vrijeme, ima li ko broj kakav
Vrijedilo je poraniti i gledati na Areni meč! Pozdrav za vlasnike total tv
Jes ga spotakoza nokaut jadna ti majka
Super borba .U datim momentima i Wilder je njega mogao dobiti da nije bilo par sekundi pri kraju jedne od rundi. Ali mi je bio čudan od samog početka, Wilder hoda ko da je litru viskija popio. Da li je to nervoza ili šta.
...to su ti udarci u uho care,a primio ih desetak...od udarca u uho pocnes da gubis ravnotezu,ja sam jednom slucajno tako dobio udarac i nisam znao gdje se nalazim,vrti se sve oko mene...zamisli da te ovolika grdosija raspali sakom u uho 5-6 puta i jos ti krene krv iz uha...
Svaka čast, ali da Fury nije sam uletio pod voz u 4. rundi, bilo bi još uvjerljivije. Wilder nema defanzivne vještine, kontraudarac, kretanje, prilagodbu, ništa... Usik da, i dovoljno je malen da izmigolji Fjuriju iz klinča i nametne trčanje, kretanje, kloparanje... To bi bila prava borba. Ovo je ipa više marketing. Fury odličan, ali Wilder ništa osim 'bonzane bombe' nema, bar na najvišem nivou. Veliki udarač, osrednji bokser. Da sam u Fjurijevom timu, zabrinuo bih se pred Usika...
Hajde ti ponudi neki argument, umjesto poštapalice! Ja sam spreman za razumnu diskusiju, promjenu mišljenja, drugačiji stav... Šta tvrdiš? Da Usik nema nikakvu šansu protiv Furyja? Zašto?
Zar nisi juce pisao kako si se na nigera kladio, sad ti los kad je izgubio, klasika, naprdivanje
kakve neznalice u komentarima. mec je bio fanstastican nema price, ali pricati da je ovo najbolja borba ikad, da fury moze biti goat? hahahaha pod broj 1 ako ne znate za trilogy izmedju alija i fraziera i manillu prestanite pratiti boks, a drugo od Alija niko nece ni ne moze biti veci. edukujte se malo.