Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osuđeni ubica
nikad od njega borac nece biti
Tigar iz Kladnja.
Da je sreće bio bi u zatvoru
Tomislav spahovic osudjeni ubica. Toliko jak mma borac da je na geca morao pucati,jer je znao da bi ovaj ubio njega.
Nista spektakukarno uhvatio lika na foru oborio ga i bum,num Sta bi bilo da je borba trajala 3 runde a on oada vec krajem prve .
kome se sve daje medijska Pažnja
Bruka za organizaciju, doveli ste mu momka koji je radio mečeve do 77 i 84 kg, sad ko fol sa Tomom 92.8, uz to nema pojma, ma hajde molim vas. Al eto nek mu raste samopouzdanje sad, izaziva Ilića pa treba mu ga dati da ga smiri malo.
Je li ovo onaj što ubi onog momka pred zgradom u Buća Potoku pa odležao 3.5 godine.
Da nazalost
ovo je bilo tuzno gledati.Sramota za fnc.
rusenje i tehnicki nokaut kakav brutalan nokaut nidje veze
Samo sila i sirova snaga
Ovo me podsjeca na pjesmu Zabranjenog Pusenja - Tigar iz Kladnja, kad traze nekog protivnika kojeg mogu pobijedit. Miran je ovog smirio dobro.
Zasto vijest?
Sinko,grdan li si.