Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šatro
Ovaj čovjek svakog dana pokazuje koja je ljudina.
pa borite se online sto mora vazda biti uzivo ne kontam
pa kretenu sad bi od marketinga i TV prava milijardu zgrnuo. pitaj bjeloruske fudbalske klubove?!
Veliki borac i covjek,zna za porodicu,vjeru,postovanje,i zdrav sportski duh...
@VelikaBH sto je skroz suprotno od prosjecnog stanovnika Sarajeva.
Cijeli svijet je stao a bolesnici idalje prizeljkuju borbu,i ja sam taj isti bolesnik cekam ovu borbu godinama ali sada nije vrijeme za nju urazumite se,i svi koji prate Khabiba prije mcgregora znaju dobro da se ne boji i da ce kad tad stati u ring sa Fergyem.
Znam da ce biti mnogo negativnih komentara na moj racun, ali ocito je da se Khabib jednostavno ne smije udarati sa Fergusonom, misli da moze pronaci izgovor u Coroni, e pa druze i Fergusonu je Corona pa covjek gine za to da te posteno nalupa.. Vrhunski si borac Khabibe ali si pickica pao si mnogim u ocima.
A vidim vi ste veliki strucnjaci zbog Fergusona je otkazano davnih dana 2 puta borba je li ga iko optuzivao da se nije smio borit?Imajte malo razumijevanja cijeli svijet je stao a napaceni svijet zeli da gleda borbe...
Ma radi sta hoces.