Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad se upale panjevi u komentarima, prva stvar ako insan vjeruje u Boga to ne znaci da treba sjedit cekat, ljudi rade,bore se ali to je od Boga poklon,sansa da radis i zaradis, druga stvar ako je covjek vjernik to ne daje pravo nekom da provocira, vjernik i ne smije pustit na sebe, tj pustit da te svako gazi kontajuci nece on, svako ima svoju tacku tolerancije bio vjernik ili ne, mrs😡
...Kralju, potpisujem sve sto si rekao.........
Kakve veze Habib ima sa borbama? Dosao na vrh i odmah mirovina dok ga nije ko pretukao. Prestrasio si se i napustio, ne pametuj ko je borac. Ti uglavnom nisi.
Mcgregor se bori. Peh je peh, svakom se moze desiti. Dustin Poirier ne moze reci da je pretuka Mcgregora ili da je pokazao neku borilacku vjestinu. Sto jest jest, Mcgregor je dominantniji i bolji borac.
Konora ce uvjek primiti da radi u gradbenistu malter kolica mistrija jak je mišicav moze raditi na mješalici
Jah eto ti si sigurno sjedio kuci i iso u dzamiju pa te bog nagradio da budes najbolji
Mamlaze ,kad shvatis poentu svega recenog javi se,ali tvoj komentar goviri o tvom kapacitetu da razumis i shvatis pouku.
podijeli sa drugima gdje si našao da bogobojaznost isključuje trud i obrnuto?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka mu je na mjestu.
Khabiba za SDA presednika , da bude Alija ponosan s tobom
Previše pošten i dobar čoevjek
Tvoja majka je na tebe naj ponosnija sto sjedis i tipkas na klixu :)