Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoj Buca Potok tvoja pravila
Da ti nisi iz buca potoka nesto si opsjednut sa njim, jel to nostalgija sta je.
Ko zna momka od mladosti zna, kako je moralno i fizicki jak.
Ko zna upotrijebiti zarez, zna.
Da je trenirao na Marsu vama ne bi valjalo.
A jeste ljubomorni ,koji vam je k ,ne valja ovo ne valja ono nista ne valja ,evo sta fali ovom momku vjerujte ja ga prvi put vidim i uopste mi nije antipatican ,cemu negativnost opet sportski dogadjaj u Sarajevu ......ili je bolje da se djeca navuku na tiktok i gudru.
Haris, zato te cvike ???
To Biberu, zabiberi im
Budui ministar... Zavrio DIF.
Svaka njemu cast,al cini mi se da se malo ukakio na ovoj sliciI zanima me jos samo sta mu doe pjevac Justin
Koji ljakse moras biti da popljujes omladinu koja se zaista trudi?! Sve sto je bolje od vas, sve sto radi, sve sto se bori, vama je hudnicima smijesno. Rijetko ko je iz BiH dogurao daleko kao ovaj momak i umjesto da mu pozelite srecu vi nesto kofol pametni, jadnici.
Razvijen kao turizam Somalije
Gluho bilo