Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja greska nakon sto te lik obori ti trcis da ustanes zaljuljas se jos malo i sudija prekine mec! ljudino sledeci put cekaj da sudija barem do 5 izbroji ne mora bas do 9-10. mozda i jesi bio spreman ali te je protivnik uhvatio nespremnog ko mraz u paprike
duže bih ja izdržao kao amater
Unisti ga.
Dobar sport. Treniraš mjesecima dan noć i za 36 sekundi kraj
Pa dobro kakav je to sad komentar....isto kada bi rekao zivis 40 godina zdravo i za 10 sekundu te udari srcani I umres....
A zbao je srati po Hrgovicu. hrgovic je za njega velicina!!
Poljuljan je dobro bio i da je nastavio patos neizbježan.
On bi ovo dobio lagano da ga sudija nije majorizirao i prerano prekinuo borbu.Vidjelo se da on ove udarce nije ni osjetio i da je bio spreman da uzvrati kontru.
Negdje sam procitao da je izjavio da je ovo njegovo uskrsnuce. Hahha eto Uskrsunce ti je trajalo debelih 36 sekundi
Babić kao Vaso Bakočević
Majk Tajson na aparatima....ovako ni on nije nekada obarao hahaha
Ma neka je, previše se puše čojek.
Vratio ga pravoslavlju
Greska. Ne ustaje se ovako ekspresno
Svakako bi izgubio. Za iste pare i da ga je ovaj mlatio još pola sata, na kraju što će se mučiti i dobiti degenek. Pametan potez.
Malo klix biberi da se raja prepucavaju, izvuku nekog anonimusa (od hiljade takvih) koji je ekspresno nokautiran, al' pošto je Hrvat, daj članak.
Ne biberi nisi upoznat sa karijerom Babica . Imao je 12 pobjeda u nizu pa ga je pobjedio onaj Poljak bivsi sampion (sa dosta prljavih radnji oko meca , nije imao prevoz do sale za borbu, zakljucana svalcionica itd.) koji je izgubio tituli i sad je ovaj mec bio za tituli koji je Babic na zalost izgubio. Pored Hrgovica je najbolji hrvatski bokser .. nije los momak al ova dva poraza su losa po njega.
Daj ne zezaj, Babic je drugi njihov najpoznatiji borac. Druga stvar, vise ga ismijavaju u komentarima na hr portalima