Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I neka je! Svijet, pa i Evropa, pokazuju da nisu daleko odmakli u prihvatanju drugog i drugačijeg, iako se tako predstavljaju. Ko još od nas ne zna neku muškobanjastiju ženu ili ženstvenijeg muškarca? To je sve dio života, ljudi su drugačiji, niko to nije izabrao. Ona se bori, okrenula je to u svoju korist. Sretno sa tužbom!
Tako je.
diskriminacija,rasizam,
Trebas mala tuziti i klix:)
Cura ima m..da ne boji se nikoga!
dobio je zlato sad izvuce i jos koju paru tuzbom i penzija
Bravo Roki, samo ih tuži.
Pa nitko njega ne napada zbog hormonskog poremećaja, nego ga napadaju zato što ima muške hormone i mušku građu tijela a mlati žene. Da se bavi bilo čim drugim nitko mu ništa ne bi rekao, ali bavi se boksom i mlati žene koje imaju 60% manje snage, manje mišića i sporije reflekse.
pa ne može ni boks svako trenirati, ne možeš biti mekan za boksa. U boksa treba da boksuju robusnije žene.
tuzi ih brate
Treba tužiti organizatore pa medije i onda pojedince. Nalupati ih fino po dzepu
NEK TUZI KLIX
Kad se rodila ova osoba, roditeljima je rečeno da su dobili curicu. I onda, veliko je pitanje ko je ovdje u pravu. Rodiš se sa ženskim polnim organom, kasnije se utvrdi da imaš muške hormone. Tako da nije sve crno-bijelo kako neki ovdje pišu. Treba se malo informisati prije komentarisanja.
Šta ćeš ti Imane Khelif biti kad porasteš? Pa bit ću žene.
Svaka čast curo
sta hoce lik, dopustili mu da zene udara i sad hoce da tuzi
Ma ne rise!
Možda i vi dobijete kćerkicu pa se onda u pubertetu hormoni poremete. Nikada ne znate. No po vašem " imenu" ne čudi me komentar.
Brat naš najjači haha Slobodno ih tuži, zaslužio si, neće tebi niko govoriti kojeg ćeš pola biti ahahaha
Onaj ko je plasirao info da je musko kriv je. Ispade da je bioloski zena.... valjda...
Od rodjena ima 2 rupe, tijelo joj prirodno proizvodi malo testerona i tu je sav zaplet.