Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puky sjećam te se sa faxa, sjećam se kad sam isao u dom, a ti prodavao na raskrsnici iznad kliničkog voće, svaka ti čast školski, želim ti sve najbolje u životu, i da jednom ustanem u 4 da tebe gledam. Živio!
Dobro je ovo Puki rekao. Uglavnom FURY pobjedjuje i ovaj put. Wilder je imao dobar tim i trenera s kojima je prekino saradnju i ušao u novu priču tj sad mu je trener Malik Scott ,ko bolje prati box,on zna da su upravo Wilder i Scott imali borbu prije nekoliko godine ,gdje je Wilder nakautirao u 1 rundi svog danasnjeg trenera. Tako…. War Fury
Da bi pobijedio, ne smije izgubiti.
Nekad Tyson, Holifild i kompanija sad ovi, katastrofa.
Realno, dobra analiza Pukija. Pismeno i suvislo. Sve se slažem, i za borbu i za šira razmatranja o superteškoj...
Ubiće ga Wilder ko mačku. 🥊🙀
Ja mislio bije se ovaj sa furyjem, kad on baljezga pripametne neke
Molim klix da se ne bruka s ovim tukijem.
Bravo, Puhalo. Otpuhaće ga Cigo.
Futry je cool lik ali daleko od profi boksera. Neuredan je i bez samokontrole, bas ciganski zivi (kralj cigana hbga). Rasuce ga ovaj afroamerikanac (isto rom kad sta hoce)
Kršan je momak Puky
Puki za prognozu oliži mi t u k i!
Puno srece sampione s novim izazovima, imamo velika ocekivanja od tebe!
Daleko je današnji box iza onoga od nekad ranije, tehnički nula oba borca
Gdje ba tehnički perfektan dal se čuješ bgt !? Lik na sve liči osim na boksera, mase rukama ko pijan bez imalo ljepote boksa... Jedino sto ga vadi je visina i kilaza, sve ostalo nula point. Treba biti realan
Samo Sladicu vjerujem za prognozu 😎😁🤓