Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva pomoc drzave ? Svaki profesionalac placa sebi kamp i pripreme ne ides na OI
Još jedna prevara u režiji Iron Tukija i njegovih prijatelja. Samo neka mi neko objasni kako je moguce postati prvak Evrope, nanizati 20 pobjeda i poslije svakog meca izaci bez i jedne ogrebotine kao maneken. Stidi se. Zato ne smije od bruke da se pojavi u drustvu olimpijskih boksera (Bosnjaka,Fetahovica,Mesanovica...)
Adem ima stipendiju od Olipijskog komiteta 18000$ a drogira se fuj.
E jebga Puki protiv finske, a naš? ...poludit cu , poludit cu, poludit cu...
Sretno sampione idemo po pobjedu!!!
Ne bi me iznenadilo da si ti Edine Puhalo napravio sam ovaj profil, na svakoj objavi hvalis Pukija hahah
Nema Puki od tebe nista, gledao sam ti zadnju borbu. Trebas iz postovanja prema Mike Tysonu da sklonis taj nadimak ''Iron''. I mani se ovih pojaseva Internacionalnih Ž Đ Č, WBF, WBD itd. Idi na priznace WBC IBF WBO WBA.
Pa debilu puki je bio WBC prvak a bio je i WBO a sada radi za IBO u kojoj su prvaci bili Yoshua, Kličko, Usyk, Golovkin, Mayweder itd…. Ako si nepismen to je druga stvar😉