Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rjesite nas ovog glupog anglizma influenser.
Možda, utjecajnik ?
Jel se odlučio za kategoriju, žensku ili mušku?
Ko ziv ko mrtav do tada
Jadna amerika
joj ti ces ga uzet hejteru
Ko prati boks dobro zna da je momak i više nego spreman za ovo. Na početku je bila više zezancija zbog para, ali trenutno je vrhunski bokser što i mnogi stručnjaci mogu potvrditi.
Ti izgleda mislis da je dovoljno malo se nabildati,istetovitati,staviti rukavice na ruke i odmah si vrhunski bokser.Gledao highlightse ove zadnje borbe protiv nekog amatera,mlatara rukama kao curica.Njega bi neki profi bokser poslao u bolnicu.
Druze nije vrhunski bokser sigurno. Mrtvi prosjek ako ne i ispod toga. Mislim lik izbjegava borbu protiv drugog YouTubera (KSI).. Al s obzirom da su na olimpijadi u boksu vecinom amateri mozda ce imati neku sansu al opet sumnjam.
Jake najbolje da se izjasnis da si zena, medalja na olimpijadi ti je zagarantirana. Srebrna, jer zlato je za Khelifa.
Pobijedio lik par penzionera i likova koji veze nemaju sa boksom i umislio da je Muhamed Ali.
Nek mu neko javi da tamo nece boksovati protiv penzionera.Tamo dolaze vrhunski bokseri iz drzava bivseg SSSR-a,Kube,to su najbolje skole boksa.Dovoljno je reci Usyk,Klitschko,Golovkin,Beterbiev,Jalolov,sve ucesnici OI.
Kad ovaj tajsona ispuca ko malo djete zapamtite sta sam reko
I osvojit ce