Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo razočarenje. Za ovog momka sam mislio da će biti jedan od naj većih. Vrhunski sportista i čovjek ali boxer kao...
Bolje je Joshua prošao nego Hrgović(manje štete)."Dinamit " im završi karijere !
Josua ima staklenu bradu, prevara od borca, visina ga samo izvlaci ko prije klicka
Hrgovic bio bolji protiv Dubois
Jes malo sutra
Slozi ga ko metar drva
Joshua treba da zahvali Vitali Klicku sto je sjebo brata i rekao da ga ne napada. Da je samo Klicko mladji nagazio rundu dvije nakon sto ga je uzdrmao ne bi se za Joshu ni hnalo.
Pet rundi ga je marisao jedino u cetvrtoj je dobro prosao. Ocekivao sam vise od Joshue.
previse izvikan borac, ruiz je pokazao da ovo joshua nije borac najviseg levela kakvim ga pokusavaju dokazat
Izvikan borac!? Znate li vi sta pricate? 32 borbe, 28 pobjeda, 25 nokautom, 4 izgubljene. Od nokauta su padali svi najbolji. Desi se, narocito ako nisi u stanju primiti udarac.
Pa ako je izgubio jednu borbu ne mora da znači da je izvikan borac. Joshua ima ubitačne udarce, ali eto, izgubi se nekad