Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 100 miliona dolara stajao bi u ringu nek me udaraju i oživljavaju svake sekunde. Za života neću zaradit ni pola miliona KM...
I kazu posteno, jel posteno da neko za sat vremena obezbjedi unucad i praunucad🤣🤣, glupe arapine.
Što nisi trenirao boks prijatelju. Od od nekoliko desetina hiljada boksera, samo njih nekoliko dospije do vrha i zarade ovakav novac. Ostali se cijeli život mlate za kikiriki.
Pa Tyson onako star i napusen bi isprebijao ove spodobe.
U sta se box pretvori
Boks kao sport haram po islamskim propisima a mec u Saudijskoj arabiji. Koja sramota za njih.
Previse je ovi naouhano.. likovi nisu kao sto su nekad bili.. ovo je VIC
Glupost Borba
Glup. Saudijc... Toliko pata dat
Nisam odrastao u vrijeme kad je boks bio na vrhuncu al ostali su snimci. Ovo je stvarno odvratno, iskreno ne znam kako mogu imati oni svoje neke fanove i uopste ljude koji prate ovo osim da nisu kladionacari.
Kakve ruzne gradje i konstitucije. Eble vas tetovaze. Fuj.. Saudijski cionisticki rezim i munafici su dusmani.
AIWA49,Aiwa049,KrvZaBosnu1,SamoBosna1,Dadler1,kiselikupus932,nekidesveupm,Belveder je mali zeleni admim koji briše komentare a istim širi svoj smrad i mržnju.Ebem ti sve živo i mrtvo kujin okotu,sad mi ga obriši
Zaradit ce dzenennem kao i sponzori, gledaoci i svi oko njih. Zivjeli 🫣
Ovaj meč izravno finansiraju bošnjačke hadžije.
Zaradil se za podriguše ebem li ti sve po spisku zeleno zarucano
pa ovolike dnevnice nemaju...ni dodik bakir i covic zajedno...
Koliko god da zarade to nije mrvica koliko su u stanju da za dan potroše nametnik Njiva, njegov Narko Kartel zvani Troja i Vojvoda Mijatović.