Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta zna doticna o boksu ?
vi mediji ste najgori samo prenosite nepotvrdjene informacije i dizete hajku na jadnu zenu samo da dobijete klikove
Halloo rodila se kao ena trenirala kao ena I zivi kao zena . Zapad ,je cudo
Auf, plivačica ekspertica za boks. Prestanite sa klikbejtovima
Čekaj sad nisu žene ravnopravne ?
To je iz navike, naucile da i m..ko byje. Sad ko nemoze.
Kad se ovakve pametnice nađu da komentarišu, boks je dovoljno opasan sam po sebi, pa i Tyson je mogao ubiti nekoga u ringu vodeći se tom logikom. Postoje jače i slabije djevojke, ne znam šta nije jasno više. Da je trans, naravno da bi svako bio protiv toga, ali ovako stvarno nema smisla više napadati djevojku koja je takva rođena sa sve ženskim organima.
Isto u kosarci da placu ovi od 180cm sto igraju protiv genetike od 220cm...
@ KokosaGlavom Da si malo googlao, saznao bi da je ta federacija jedna kompromitovana organizacija sa vezama sa ruskim vodstvom. Imane Khelif je rođena i odrasla kao žensko, a dolazi iz konzervativne sredine, gdje se ljudi zgražavaju na samu pomisao na trans osobe. Ne može nikakva organizacija određivati je li neko više ili manje žensko, to je isključivo Božije, a činjenica je da je ona rođena kao žensko, sa ženskim organima.
Ja i? Jel hocemo ravnopravnost i jednakost u svim segmentima... osim naravno u rudarstvu, zidarstvu, teskim fizickim poslova i kad treba u vojsku i na prvu liniju. Eno u Ukrajini daleko vise gine muskaraca od zena po linijama, hocemo li i tu da bude neke jednakosti? Vise ni same ne znaju sta hoce.
Femicid
Šuti bona, globalisticki mediji će oprati sad od CNN do ekspoziture na bosanskom. A ti Khalif momcino samo derri, nije ni tebi lahko, tebe žene marishu, a niko o tom ne pise ni riječi.
M R S