Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
McGregor posto prava tetkica... Kao borac ništa pa daj sad laprdaj da se nesto dešava... Jos ti fali Sejo Brajlovic i Memo Haljevac...
Pa ako ces mu ti davat svaki mjesec onoliko para koliko on dobije na to laprdanje onda bi on vjerovatno prestao laprdat. Ne kazem da mu to valja, al jednostavno tako ti je danas. Koliko si aktivan na drustvenim mrezema toliko ces i trajat.
Ovom Gregoru izgleda batine koje je primio ne dopiru do mozga!
Pa i jesu beskorisne. Sutra će se učlaniti u neki feministički pokret i žaliti da ih svijet gleda kao seksualne objekte.
Upravu je covjek, njihova jedina svrha je da provociraju iole normalne ljude koji bi dosli pogledat mec.
Ko se zadnji smije posljednji se smije. Interesi konzervativaca i feministica se tu poklapaju. Ring djevojke su cisti sexizam i jedini kontra argument je “baš me briga”. Ali to više kod feministica ne prolazi.
McGregor Viski. Ni c od covjeka ni b od borca. Pjandura
Kome jos dobra pi.ka smeta
McGregor bi bio odličan u WWE ketšereri, inace je loš primjer za omladinu i budaletina. Razvalio ga Habib pa može samo da laje.
sanja on kabiba redovno HAHAAHAH
hvala BOGU da cemo uskoro imati drzavu RS i HB... pa vi tjerajte vasu vehabijsku vjeru do mile volje. nista goreg na ovom svetu od ovih balkansih talibana. Sve im smeta…. ali je ok da covek ima 4 zena i 5 koza kod kuce
al nekako za umočit više naginje kozama
imaš samo u svojoj glavi. pc zbogom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mala je čudo
Debil.
Habib mu nabio komplekse do kraja zivota.
"Član Kuće slavnih UFC-a Michael Bisping poručio je Habibu kako bi djevojke trebalo pustiti da rade svoj posao i zarađuju novac." Ok, ali koji posao ljudino, ša je njihov zadatak, da budu objekti i da služe u dekorativne svrhe?
A nisi cuo za manekenke? Za hostese? Za razna slicna cuda gdje je uloga osobe (bilo musko ili zensko) upravo da izgleda lijepo?
Habib da ti nije zapada i ring dj3vojaka cuvao bi ovce,
Ne bi ih čuvao, znamo šta rade sa ovcama u tim krajevima....
McGregor se khurci po instagramu i twitteru a u ringu ga nalupaju ko kristijana golubovica
Ja mislim da ovaj Mcgregor dr** na Habiba. Svaka objava mu o Habibu?!?!
Ponor McGregor.