Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhljup prve klase koji bi rodjenu mater za par dolara izdao .. pare su pare al ne mozes sve ukenjat da bi dosao do para .. postoji i cast, kultura, obraz, dostojanstvo itd. Ne zna se ko je ludji mi sto gledamo ili oni sto se bore.. i mi smo malo divlji uzivamo gledajuci lajv sakacenje..
Postaje ko Bob Sapp, samo sa 100 kila manje. Još malo će se pojaviti u Čevljanovićima, samo radi malo pažnje.
Ovaj mcgregor najvece spadalo ufc-a i mma,cirkusant obicni
Donju potkoljenicu? Znači ima i gornja...negdje u Anatomskom atlasu Klixa (Mrak, 2021, I izdanje).
Lik je G*vno da kvadrat ali jedna mi se njegova svidjela a to je ona kad je Maywatheru rekao obuci se kao u skladu sa svojim godinama, imas 40 a nosiš se tako.
dragi mcgregore idi otimaj djeci pare ispred skole, jos samo ti je to ostalo
Klovn
Ne zna brat ni varat