Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na mladosti svijet ostaje. Velika je razlika u godinama a ovaj you tuber nije baš samo you tubeber. Zna on dobro boksat. Može se desit da ga M. Tyson dohvati i prvim minutama al pitanje je koliko danas jako udara inkoliko ovaj možec podnijet. U svakom slučaju neka Tyson zaradi, izvukao se iz ponora i ima vrhunske menadžere.
Kada iskusni borci kazu da je ovo kic...sramota...da nema smisla....ostalo je na sirokim masama da se napale
neki starac da pobjedi momka u punoj snazi , Jake ce satrati tysona ali eto znamo da je stvar zarade malo soua
Ma o cemu pricate. Mike Tayson ce da izgubi ko osale. Ako kojim slucajem Tayson pobjedi to je nastimana borba. Ako ste gledali kad Tayson gurni Jake, nije ga ni pedalj pomako. Ovo je borba samo za pare i bit ce bezveze borba.
Volio bih ti vidjeti facu tu pametnu. Ne znas ti ko je uopste bio Iron Mike. Pogledaj njegov sparing...
Realnost je da Tyson moze u ludom ritmu izdrzat 3 runde, ako ga ufati u te 3 runde onaj je gotov, ako ode preko 3 Paul lagano pobjedjuje
Realnost je da ce lapiti obojica pare,a drugo ih i ne zanima.
Ko vam taj Paul. Tako nesto reci protiv Mike Tajsona.
odrat ce ga Tajson
Azize samo do pobjede!