Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok bi Izraelcima crveni tepih prostrli da dođu
Izrealci mogu, naravno.
posteni dzudisti,patriote!
Ovo je bas nema smisla, pa ako je tako onda Amerikanci ne bi trebali biti ucestovati zadnjih 70 godina, sve i jedan rat su zapocelili
Kad je Albright rekla da je prijvatljivo što su likvidirali po miliona djece. A Bush da je 2 miliona civila, ok cijena. Ne da nisu izbačeni sa Olimpijade nego im u tom periodu dato da organiziraju i ljetnu i zimsku Olimpijadu ...
Interesantno, i oni koji su "izabrani" iz ruske federacije, ne nose prezimena etničkih Rusa, već Gruzijci, Dagestanci itd. cccc. I kažu važno je učestvovati.. Olimpijada i jeste inicijalno zamišljena da bi se na miran i sportski način nacije "borile" i bile pobjednice na sportskom, umjesto bojnom polju..
Zapad u svom pomracenom smislu za pravdu. Prvo ce vas rusi bojkotovat a onda i vasi
Ako se rusima zabranjuje zasto su izraelci dobrodosli kad vidimo sta rade u Palestini.
Imaju oni svoje BRICS igre gdje su im medalje zagarantovane. Kome treba olimpijada?
Hahaha zapad pokazuje svoje pravo lice
MOK u službi globalista.
Svrha MOK i jeste globalizam. Oni to ne kriju, piše im u statutima. Ali ti si načuo tu riječ globalizam i ponavljaš je dok ni sam ne znaš šta znači. Hahaha.
@444, eto imamo tebe da nam svima objasniš.