Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će žene odbiti da se bore protiv "ovih". Ovo fer pleja i sportskog ponašanja vidjelo nije.
Čuj sumnja se da su muškarci. Danas je pored woke kultire sasvim moguće ako si najgori muški bokser - sebe proglasiš ženskom - odeš na olimpijadu i dobiješ zlatnu medalju i cijeli život riješiš materinalnu egzistenciju.
Ovo je posljedica feminizma i ostalih ideologija koje ustvari uništavaju zene, a i društvo u cjelini.
Bas paradoksalna situacija
Pa kad malo se istraži ko je zapravo pokrenuo Feminističke pokrete i ko ih je finansirao, onda bude jasnije to sve šta rade
Da nema gdje dobra kvota na kladi, pitam za prijatelja
Ima pasa da ih nalupa.
uzas gdje ide civilizacija...
Kako ženstveno, koje blage, fine, žemske crte, lica pogotovu....
Pozno bi ih među hiljadu žeeenaaaaaa
Lijepi moj svijete ode ti u tri fine...
Ana Brnabić skače od radosti njeni pobjeđuju
Ja podrzavam jednakost spolova
Da ih svaki aperkat ovog protivnika podsjeti na isto
Bitno je kako se osjećaš a ne šta si u stvari! Nešto poput našeg nacionalnog izjašnjavanja pa se izjasniš kako ti trenutno odgovara u raspodjeli fotelja!
ooooooooo)
Kromozomi nisu siguran pokazatelj toga da li je neko muško ili žensko. Sjeća li se neko trkačice Caster Semenya? Nju su baš maltretirali, a žena prirodno ima viši nivo testosterona.
Može žena imati testosterona više nego prosječan muškarac, ali hromosome mora imati xx. Testosteron je prirodan za oba spola, muškarci imaju više žena manje, postoje varijacije i hormonalni disbalansi, ali nema šanse da žena ima xy...
Hromosomi nisu hormoni biseru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa kakva je ovo diskriminacija, možda se osjećaju kao žene?! Malo paradoksa lažnih vrijednosti. Naravno kad je naivnim ljudima prosipati priču i opravdavati razvrat to prolazi, ali ove stvari su dokaz koliko i sami vjeruju u to što narod pozivaju. Ne budite naivni, peru vam mozak i upropaštavaju vašu prirodu i čitav život, a time i vječnost.
Znaci sad lebron moze doci i reci - osjecam se ko zena. i igrati za zensku reprezentaciju?
To rođo samo gnjeti same su trazile nekakve ravnopravosti,pa muskarci vise placeni neopravdano a ista kvaliteta i sta sve ne
Kakvo je otvorenje bilo, uopšte nisam iznenađen