Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha Ko je ovaj
Kod Benjamine samo jos ja nisam bio.
Ova nam gradonacelnica bas nema ukusa u oblacenju...
jel njemu ko smije reci "gdje si Puki primiš me za tuki"?
Gradonacelnice molim Vas prestanite glumiti prirodnu ljepotu.
Ma na Gosinu cuvaj ovce starom
Samo naprijed sampione
Mogu shvatiti kad imaš ružno ime, ipak su roditelji krivi. Ali kad sebi biraš nadimak, pa ebemu miša... Zvuči ko lik iz crtića.
Uz dužno poštovanje sportistima, al ima li neko u ovoj jadnoj državi da se bavi nazkom, kulturom, umjetnošću, ...? Dokle više da su stalno na prijemima trećerazredni borci koji su vani vreće za trening. Benjamina koja dolazi iz nauke finansira i slika se s neuspjelim sportistima a kolege joj, doktori nauka priznati u svijetu, kubure sa internetom i sredstvima da pristupe elementarnim bazama podataka. Ma, fuj!!!
Ne spominji te pukija
Joj ovaj samo ganja da je sta drzavno da se sta ogrebe,da sta napravi preko stele.
Plačenici pišu gluposti i brišu komentare. Puki 😂😂😥
Halo Puki, ti si finac, otkud sad to.
Lijepo je kad se Židovi i Muslimani slažu.
Puki poslije ove posjete obavezno u 7 brace
PRVAK mediterana u istocnoj kt konferrenciji po wbc zapadnog blakana u pero lahkoj muha kategoriji amatera