Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LGBT zastave su dozvoljene, a ovo je zabranjeno? Svijet je otisao u tacku iz koje nema povratka.
Čovjek koji je rođen u jednoj državi i tu istu državu mrzi, a onu drugu koja je pored i koja je vršila agresiju na tu prvu voli i za nju nastupa nema apsolutno nikakvo pravo da drži neke moralne lekcije i slično.
@gooUser2711 takodje nakon komunizma smo usli u novi komunizam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U maju 2019, Majdov je cijeli iznos koji je dobio nakon pobjede na turniru u Azerbejdžanu, uplatio za lijecenje male Lejne Smajić i to treba poštovati.
Što mu je kimono ovako krvav, k'o da ih fašira na tatamiju :))
Jos jedan nebeski patriota...ljubi ga karleusa
Klix portal dno dna sta god napises govor mrznje.....fuj ste
Religiju treba zakonom zabraniti.
Onda i svaku ideologiju... Priprost ti je pogled na svijet druškane
@gooUser1650405512 Sva djeca vjeruju u djeda Mraza ili Božić Batu do svoje sedme osme godine, a neki ljudi vjeruju u veće religiozne gluposti čitav zivot.
Aferim
ovo samo pokazuje da hoće da narod nema porodicu, vjeru....., hoće da naprave svoj bolesni svijet
Odakle Bugarin u Lukavici??
Sumrak civilizacije.
bolje mu je bilo da alaha.
de vidi dodikom da ti sredi sta.
Majdove i tebe dosta,nista posebno
E čuj rodjen u lakavici, ajde sine Božiji odmori, i nas čitalaca, prejaka je ovaj majdov, cirkus
Iako je religija privatna stvar, niko nema pravo nikome zabraniti u šta će da vjeruje
@Nemesiss A zašto se ne bi prekrstio i bogu pomolio u svlačionici, ako je istinski vjernik ne mora ga čitav svijet gledati.
svaka cast ! Nije lako polivati protiv struje, znao je to i teniser koji se nie htio vakcinisati, i pogledajte gje je on sada a kakve posljedice trpi telad koja je pelcovana, da nije takvih i dalje bi mislili da je zemlja ravna ploca, svako drukcije misljenje placalo se i glavom a danas isto treba trpjeti za svoja uvjeranja - treba uvijek misliti svojom glavom i hrabro naprijed