Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wildere imaš veliku pusicu od Deena
Joshua, Wilder i Fury nisu bokseri. Pravim bokserima ne bi mogli ni znoj sa čela obrisat
Žao mi je bilo kad je pobjedio gospodina i legendu Klička, ali volio bih da Fury ponovo pobjedi Wildera. Bio je daleko bolji u oba dosadašnja meča. Let's go, Gypsy King!
Prvak po verziji ŽNjDž, zamislite prvak na 100m po verziji WBC a ima isto prvak na 100m po verziji KBC
Gdje se ovo može pogledati, sport klub, arena1, 2, javne tv kuće ????
Evo, u komentarima vidio da ide na arena sport, to mi odgovara.
Nešto mi govori da će ovaj put Wilder pobijediti.
Hoce li prenosit igdje?
arena hrvatska
Prebiće ga Wilder ko mačku. Debeli irski glupan.
THERE IS ONLY ONE TYSON FURY!
U prve dvije borbe navijao sam za Furya. Al obzirom kako se nesportski ponasao u drugoj borbi i poslije druge borbe, sad sam za Wildera da ga nokautira.
Ubice ga fury
extra quota na Wildera...a vjerujte da ce nokautirati Fury-a
Ja opio sina i poslo ga da uplati milju na nigera. Kvota 3,5... Znači uzimamo jače od dvije milje, kad platimo Herkanima porez na dobit. Idemo Deontay! 🥊🤴🏿
fury je najveci bokser u historiji. i muhameda alija bi raskomadao. njegova taktika je nenadmasna, udarci u tijelo tj u jetru su mu specijalitet i ogromnom masom prisiljava protivnika na predaju.
Nije bio dana u teretani kad vidiš kako igleda a sve dvostruki svjecki prvak teškaš
u pravu si, izgleda kao obicni krkan seljacina ali je otporan na udarce i jak. wilder je drama, beton, cisti misic, vješt i brz, vrhunski udarac. npr. muhamed ali se prirodno sporo umarao i imao skoro vanzemaljsko vrijeme reakcije+otporan na udarce. jos je i razlika sto crnci uglavnom lakse nabijaju misicnu masu od bijelaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zamisli probudiš se u 4:00 i dvanaest rundi gledas kako se dva lika grle cijelo vrijeme
Za Velež. Što pitate?
Obojica romi