Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma treba ovo jebat
nije ovo sport niti ufc. to je obična tuča
bolje da u kristalu radi
Svaka zena treba da nauci samoodbranu ali ovo lupetanje, saketanje i boksanje, to stvarno ne razumijem, mislim da zenama tu nije mjesto
Sad će isfrustrirana kremona da ti soli pamet kako žena treba da bude šta hoće i kako mi nesigurni muškarci hoćemo fine ženice koje šute i trpe. Kako da ne ako hoću nešto tako onda ću sebi uzeti kera. Inače raja da znate kremona je muškomrzac,sjedi kući za kompom i svkai dan ulazi na klix da sere kako su žene Bogom dane a muškarci go*va. Inače žena koja to misli je seksualno i ljubavno isfrustrirana.
Sport za idiote
Vala neka ću ispasti zatucan a'l realno ako ima išta grdnije i poganije od ženska koje se voli tući...
@Mahalac29b Hajde nađi negdje kolac i smiri živce, stereotipno razmišljaš. Možda je jaka na šakama a'l od utoke nije.
@Mahalac29b Kremonice žensko ne treba da se mlati već da bude žensko. A kad se toliko kurchiš hajde da te ja prelomim pa da vidiš?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Uzmi pare i bjezi