Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto bi nas bosnjo rekso vehabija
Sinoc braca dagestanci izdominirali ,trenutno najbolje borci su muslimani iz Dagestana
Eto ti ta braća vodi ih kući ,,!!!
sanszaklije ovo ne znaju
Pa ljudina ga demoliro. Od čega su ti ljudi? Hrvu se jedni s drugima od malih nogu.
Double trouble
Shara Bullet
Ako ste ga pažljivo slušali, uputio je pozdrav svim slavenskim narodima.
Od pozdrav za šaru buleta brata
nego. Brat nas
Covjece... na prvu nisam ni vidio ovaj drugi udarac. Kontam "sto se ovaj baci u kontra stranu", kad' na ponovljenom snimku, lice mu izoblicio drugim udarcem. Svaka cast.
Ovaj brat ce ako Bog da biti prvak prije ili kasnije, ne samo da je jak, nego i zna fazone, podsjeca na Jonny Jonesa :D
Jones je fizičar što se tiče borbe i dobar hrvač, dok Šara nije, ali je odličan kick boxes i situation awareness mu je prejak.
Tesko da ce biti sampion, iako je prezanimljiv za gledati on se bori samo u abu dhabiju zbog ljekarskih pregleda, manja kontrola je razlog toga jer u Americi tesko da moze dobiti dozvolu za borbu zbog oka, ali bih iskreno volio da mu dopuste title shot