Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je što ti kao sportista i borac vrijeđaš kolegu i sportistu, al održat će se i taj meč ako Bog da pa će ti pokazati Khabib kome si rekao da ćeš obrisati pod njegovom kapom
Nisu to sportisti to su klosari, a ovo ti je vise medijski cirkus nego sport.
@bavarac321 Jesi svjestan da je i njega Khabib vrijedjao i govorio da je glup i da ga niko ne razumije. Ocigledno si nedovoljno inteligentan da shvatis poentu ove izjave.
Glavonja jedan, bolje ti je da sutis, ako se mec odrzi ti si karijeru zavrsio
Khabib je opet prvak kako god okrenes...
Molices ko onaj irac nemoj me khabibe vise majke ti
evo ja sam musliman ali jel vi ostali muslimani morate uvijek podržavati nekoga ko je musliman , krenuvši od poganih turaka pa do ovog klempavog ljubavnika koza i ovaca ??????
@kristofcyprus Ja kao musliman, upravo ne volim muslimane ko ti... uvijek pogani i konzervativni govore drugima da su isto kao i oni sami
Tebi je možda samo ime muslimansko, al i da ti je samo ime muslimansko i da uzgajaš krmetinu kao i prije što su "muslimani" radili opet bi te srbin zaklao jer si GLUP
Bas mi vas je zao sto ste razocarani i ti i Habib.Nosite se obojica
Ekrem Jevric?
Gledaj slike. Fit Ekrem Jevric i nakav majmun
A šta to nije tačno ovdje? Habib predugo izbjegava meč sa Fergusonom,to ne vidi samo onaj koji ne želi da vidi. Tony je mnogo čvršći borac od McGregora, a u UFCu nakon jednog poraza od šampiona koji pliva u novcu postaješ niko i ništa.
@montypython3000 Zadnji meč imao je protiv Poiriera, dakle sedam mjeseci leži i prepucava se po medijima a 2011 je npr imao 7 mečeva godišnje.
Ovog klempu ce Dagestanac ugasiti samo tako. Cim ovaj virus prodje
Ferguson je tupan glupi.
Psi laju a karavaane prolaze