Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno drago mi je da je Gejči dobio sansu makar za interim titulu, zasluzio je. Iskreno mislim da nema puno sanse protiv Tonija, tako da nas opet ceka mec Ferguson-Khabib. Iskreno i dalje mi je borba Catar-Hardi vise za prelimse, ipak su kauboj Cerone i Petis klasa za sebe..
Dana White zakida godinama Fergusona za borbu za titulu protiv Khabiba. remse mu se u stau i shampi mu se na pare i konora
Interim titi tits tittle titl
Svaki dan se status, mjesto ili bilo sta mijenja. Sad ce biti borba, sutra mozda nece. Razumijem onog sa deformisanim ušima (Nurmanmedvjedov ili kako vec) da nece da bude dio ove šprdnje.