Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki respect za sve ljude koji su ostali da brane svoju domovinu
Meni se cini da im prave alibi da pobjegnu iz Kijeva. Sad kad su vidili da ce danas biti potpuno opkoljeni i oni spremaju guranj ghuzici. Ostani Klicko sa ljudima do kraja. Evo vidicemo narednih dana. Mozda vec danas, hoce li smugnuti.
GooUser ide ti hack pa ban, uskoro objavljujem privatne podatke
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I PUTIN JE NA LISTI ZA ODSTREL! NE SE SIKIRATI!
Hitman
Heroji!!!!! Naprijed za Ukrajinu!!!!!
Pa sta je ovo svaki drugi čovjek Vladimir ..pa kolko ih ima više na obje strane A volio bi vidjeti putina i nekog od ovih boksera u ringu Mogo bi se naslutiti ishod borbe
Bravo momci
Volio bih da se ukrajinci odbrane radi nas da se rat ne prenese ovdje. A sto se tice ukrajinica i oni su dolazili ratovat protiv nas u BiH.
Emir20 To su oni koji su danas uz Putina i Rusiju!
A sta je tu tacno sokantno? Vodi se rat, vodje na obje strane su naravno oznacene kao mete i u svakom ratu se nalaze na listi za odstrel, to i jeste smisao svakog rata, ako rat moze imati smisao, obezglaviti drugu stranu. Od najstarijih sukoba do danas je to isto.
Veliki su heroji ova braća Kličko. Mogli su biti bilo gdje na svijetu, vozikati se jahtama, a oni stali uz svoj narod, pravi patrioti. Inače je dosta poznatih Ukrajinaca ostalo da brani zemlju, svaka im čast. A fašista Putin će svakako u Hag, ovo će biti samo dodatna optužnica.
Dužnosnici nuklearnih sila ne idu u Haag.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ova dvojica ce hitno biti pozvani na kurs i konsultacije kao onomad i vas Naser "the pitchka izdajnicka". Proslo pet dana rata i malkice im se steskilo.
Sto bi rekao Josip Broz ..Nemoj vise da mi saljes ove da me ubiju, ja cu tebi poslati jednog i nece biti potrebe da saljem drugog.
Slican si Zelenskom, obojica ste TRAGI-KOMICNI
Psihopata
Botoksirani nedorast je pun kompleksa
miran
Ma zaboli me za jedne i druge! Ukrainci slali specijalce isto kao i Rusi 93', nikada nisu osudili i procesuirali te likove. Iskreno me zaboli!
Jedino mi žao djece.
Eto, baš sam iznenađen. Pa i budali je jasno kakav he to zločinac, kao i svi oni koji ga slijede i poštuju. Smrt fašizmu, sloboda narodu! Slava Ukraine!!!
Smrt Fasizmu????? To ti je kao kad bi Hitler to rekao . Zaostao si
putin komičar postao
Meni se cini da im prave alibi da pobjegnu iz Kijeva. Sad kad su vidili da ce danas biti potpuno opkoljeni i oni spremaju guranj ghuzici. Ostani Klicko sa ljudima do kraja. Evo vidicemo narednih dana. Mozda vec danas, hoce li smugnuti.
Hackovan. Email: [email protected] Ide sad i ban