Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FILIP FILIPOVIĆ! 🤷🏻‍♂️ SRBIJA JE U FINALU OI!!!
De Bake nabavi nam koju medalju preko svojih veza, ucini nekakvu sadaku!
Iskrene cestitke!
Jel zaista ima da neko ove sportove prati? Mislim osim ovih kojima sunarodnjaci nastupaju i kojima je očigledno jedini životni cilj da im neki sunarodnjak osvoji medalju? Zanimljivo da genocidistanci ovdje likuju i ponižavaju Bošnjake svaki put kad neko njihov nešto osvoji, pa čak i kad im neki sportista propadne, njima samo Bošnjaci na hatru, radi mržnje prema nama se očigledno i takmiče, a Đoković je sve to opisao, mržnja je srpski inat.
Ne znam genocidni ništa o izmišljenim narodima i nacijama, to je opet mržnja koja priča iz SPC mučenika, ja sam evo na primjer mislio da kraljevina SHS ne postoji već dobrih stotinjak godina, možda u vašem svijetu to i dalje postoji, mada, vi se i dalje borite sa turcima.. Kosovo ima 2 medalje i to zlatne, pretpostavljam da i ono ne postoji? Hahahah Zatucani i iskompleksirani srbi..
Kad će BiH neku medalju da osvoji ! ? Nikad a možda ni tad !
Srbija sazdana od lezbača i pedera. Ostalo su koljači i čekaju svoj red u Hagu. Pošteno
Šteta što sa sribijanskom u finalu nije bila bosnakijanska karatistkinja . Lijepo bi bilo da i bosnakijanski sport osvoji OI medalju.
WOW!!!
Cuj prvo i posljednje ,strasno! Eto nek imate rolanje i skejtbord.
@BulevarN @ArtiljerijaBosanska @NarodiPravdaOfficial @BolaBolao, @CroatinaEntity, @OnlineVjezba, @SPUNK, @GraDzanskaRaja, @RattkoMladic, @JoohnyG @Slaninnica @GavriloPrtincip, @NasaStrankaOfficial @Bulevaru, @Kikseru, @MostarskiRambo, @SrbosjekURS @RajaSaKaldrme, @takomako, @BosnianLilium, @GradjanskaBosna, @EuropskaBosna, @NeumHrvat, @HrvatMusliman @GlasNaroda, @SnagaNaroda, @Automatic, @Diplomatic @AdekvatanOdgovor2, @Analiza2021 @CitamouA4……..…Servine pokatoliceni, providan si.
Svaka cast Srbija, imate podrsku od komsija!!
Otkud ovoliko srbadije na klixu
A ne mozete bez nas jbg
Pa pola BiH je Srpsko .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A naši sportisti nisu sposobni osvojiti jednu jedinu medalju, totalni smo antitalenti za sport.
Medalja broj 7 za Srbiju a u opticaju su jos 3. Kosarkasice i odbojkasice biju bitku za bronzu dok ce vaterpolisti za zlato. Ako se sve poslozi mos da bude i 10 medalja
karate je vrhunski sport i cudno je da nije olimpijski, dok raznorazni skejbordovi, gadjanje glinenih golubova i slicne gluposti jesu. Cudno zaista
OJ SRBIJO NA ISTOKU, OJ SVETINJO I OTADZBINO - RADUJ SE SRPSKI RODE 🇷🇸