Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuca izgleda kao netaknuta, dvoriste je nebitno
A tebi je sasvim normalno da ti parkiraju twnk ispred kuće, i to iz druge države - okupatorski
Meni je u ratu 93’ kuca sravnjena od strane okupatora, da je bogdom ostala u ovakvom stanju kao njegova,ne znam kako je nije bilo sramota ovo objavit…
Ništa rusi vam djaba frezaju, pripremaju vam zemlju za dobri krastavaca, paradajza, krompira
Kod nas u ratu ako ti je granata pogodila kucu bio je jos veci motiv za borbu protiv neprijatelja kod njih kuca u ratu 3x bolja nego moja u miru jos lik nije na liniji..
Kuca netaknuta a ti momcino da si htjeo da branis zemlju osto bi tamo nebi ti isao da boksujes zajebi ti to macko mala
Svi koji se šale na tuđoj nesreći daboga ih ist o snašlo. Agresor je izvršio agresiju i ako Bude pravde snosit će posledice.
Barem kuca ne taknuta
Cuj ovih rusofila.. jedan te isti komentar.. "kuca netaknuta". Majmuni, nije mu mjesto tu uopste.
Bice uskoro i kod vas ako se bzdete ku.cili!!
Nisam ni za ruse, ni za amere. Nije nikakva utakmica, ali kuća nije dirnuta. A tenk je sam po sebi težak, nije moguće da prođe a da ništa ne ošteti. Kako je napisan članak,ja sam mislio da su im sve razorili.
A sta ce tenk u dvoristu?
Uništit ćemo ih zajedno akobogda 💪🇺🇦💪
uzorali sve
Vrijeme za sjetvu 🤣
ovo je jos jedan psiholoski udar na gradjane mariupolja. kad vide sta se desilo s njenim dvoristem skontat ce da je kraj
Malo samo uzorali bit će ti lakše posijat.
Njoj bruga kuca a sta je sa ostalim Ukraincima kozo jedna...
Ajoj raskopano dvoriste! Jadna!
koja glupost i debilizam zajedno sa papucama i toaletnim papirom.