Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, Rajko, musko.
Smrt najboje zna ko je ko i ko je sta. Da ove "bokserice" iskopaju za 5000 godina nedvosmisleno bi rekli da su muskarci. Dali ljudima mogucnost da oni tumace biolosku datost ! Pa to je ludilo.
Rakete muskarci imaju maternicu?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jao doveli muske medju zene,hahaha kakav cirkus i skandal sunce ti zarko.
Pogledaj slike Khelif kad je bila djevojčica pa onda komentariši !
Nisu, Rusi ti isprali mozak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
oduzeti medalju
Sto rece legenda Balasevic u jednom od svojih hitova, nek mi gospon dame ne zamjere haha
To je E haplogrupa Alzir,Maroko kod nas zastupljena u Crnoj Gori,Dalmaciji tako izgledaju mnoge zene i u tim krajevima
Ljudine
Naslov nije u saglasnosti sa tekstom. De to malo
Russian-led International Boxing Association (IBA) no longer governs Olympic boxing. The International Olympic Committee (IOC) withdrew its recognition of the body in June 2023 over concerns about its governance, finances and ethics.
U mene, jedna imala brkove, prave, a bila koka
Da ne komplikujemo, ako su rodjene kao zene, zenska kategorija. Bog nesto dao, nesto uzeo. Al mora i ovdje malo Rusko-Americke politike jer jedni drze MOK, a drugi boks. Kao da kod njih nema muskobanjastih zena...
Politička prepucavanja preko bokserki. Koliko sam razumio, ovaj savez što se buni ima vezu s Rusima.
Sigurna pobjeda u kladionici
Djevojka ima povišen testosteron i napraviše sa propagandom da je muško, svi ste u školi imali sigurno bar jednu djevojku koja je kao muško, jer upravo ima višak testosterona, ali te žene imaju ženske reproduktivne organe i mogu rađati, pametnom dosta. To što su jače od drugih žena u boksu je njihova prednost. Zamislite kad bi nekog košarkaša udaljili iz košarke jer je tobože viši od ostalih. Bog ga stvorio sa tom prednošću i ne može mu to niko oduzeti.
BRAVO !!! Nek ste se oglasili ....poceli su nas praviti budalama. a drustv.mrezama !!!
Znači li to, da sa tim testeronima mogu da naskaču ko i muški?
Sve je ovo demokratija kriva, kao imas svoje misljenje. Nazalost imat cemo sve cesce ovako slucajeve za psihijatrije u svim sferama zivota i neces smjeti nista reci.
Stavit ih pored koze i pratit reakciju