Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije bilo ovog članka nikad ne bih čuo za ovog Soldića.
E baš korisna informacija.
Zasto BiH ne organizuje Potjeru ili Milijunasa, nego su ljudi prisiljeni gledati tudje. Daj BiH ljude da se takmice, kao voditelj predlazem da ide Laka, a idealan Beslagic. Nesposobna i kokuzna BHT.
Hrvati godinama dominiraju sa ovim TV kvizovima i to naizgled ozbiljna se lova uzme al kad sve preracunas ozbiljno se tu mnogo vise zaradi normalno tko zna da organizuje posao evo npr.kod nas narod daje godisnje preko milijardu na kladionice znaci nije do novaca nego do organizacije kako izvuci novce pa mi.mozemo organizovat kviz tko zeli biti milijarder prvi u svijetu.
Boli nas racki za hrvatski kviz i nekog hrvatskog sportistu. Ne smarajte više s tuđim glupostima.
Glupane, ili ne otvaraj clanak nikako ili ga citaj do kraja prije nego napises komentar. Ovo je regionalni portal.
Robocop
Inace ko je citao djela Mese Selimovica znao bi jedino odgovor na ovo pitanje!