Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva puta sam morao provjeriti domenu gledam jel ovo Kurir ili Klix, imamo i naših dovoljno seljačina tako dragi klix ne treba nam vijesti o nekim istočnim seljačinama
toliko je ozbiljna prijetnja da je imao vremena i editovati video da pojača ozbiljnost situacije
Zabraniti krvljenje u kavezima kao sport i promoviranje krkana kao sportista. Svi smo vidjeli da to nema veze sa sportom, kao i da su svi učesnici toga uglavnom moralni odroni!
MMA SVE GO KRIMINALAC!!!!
ebemu misa pa rekao si da se ne bojis nikog i niceg i da nisi pic*a
ne mozes biti i gengster i borac profesionalni. odaberi jedno. ko je ovog lika gledo zadnjih godina i njegove istupe na internetu, zna o cemu pricam. kad dodje ovakva situacija onda vidis da mozes biti samo jedno od gore navedeno dvoje.
Љубоморе и пакости свуда има, али не тако отворено и страсно као на Балкану. Момак је, види се, здрав, прав, табаџија... И такав смета. Да је кљакав, био би потаман комплексашима. Ако имаш бољу патику од друга, да не причам да си од соја, иебао си јежа.
Kakv je to sport MMA TUČI SE KO PSI ja ti sporta ako več treniraš
Reality TV 🍿
Ko je ova cura??
Naletio sam par puta na neke njegove postove na Instagramu, poprilično iritantan lik, Ovo je naravno strašna situacija, nadam se da će sve proći mirno i bez ikakvog problema, te da će momak shvatiti koliko je važno po zemlji hodati kao prizemno i normalno ljudsko biće.
Приземан значи сиров, примитиван. То није комплимент.
Sve hairlija do hairlije, nigdje članka o uspjehu studenata ili privrednika iz naše države. Ali zato imamo vijesti o nekakvim MMA borcima, pjevaljkama iz Srbije i kad' god ono čudo iz Laktaša otvori usta, odma' članak. I onda me blokiraju na sedmicu kad' god spomenem nešto slično.
Dobro je da nije napisao atentat, izgleda da je ovo neki jako bitan lik. E svakakve budale danas mogu dobiti pažnju još većih budala koji ih shvataju ozbiljno...
ja sam, prije svega, sportista..a poslije sportiste?
obzirom kolko se kurci dobro je i do sad ziv
Uzoran momak, vjerovatno je to bibliotekar, jer nije 3 godine vratio knjigu iz teorijske fizike
Momcino ako sigurno znas ko stoji iza toga onda je logicno da ti nadjes ljude da njega ohlade prije nego on tebe ili nekoga tvog ubije a od sudova tuzilastava na Balkanu nema koristi jer je sve to korumpirano i tromo i prije ces poginuti ili izgubiti bliske clanove porodice dok Drzava nesto uradi a nece uraditi nista
Ovaj na dnevnoj bazi pravi lazne tucne, drame samo da dobije followere i bude main match na FNC.